DINA

Height / 5'8
Bust / 34B
Waist / 26
Hips / 36
Shoes / 8
Hair / Brown
Eyes / Blue
DINA
DINA
DINA
DINA
DINA
DINA
DINA
DINA
DINA
DINA
VIDEOS
POLAROIDS